август 28, 2015 admin

MГЕРБ ще проведе осмия си редовен летен университет във Варна

Младежката структура на ГЕРБ ще проведе осмия си редовен летен университет от 28-и до 30-и август 2015 г. в „Гранд хотел Варна

Младежката структура на ГЕРБ ще проведе осмия си редовен летен университет от 28-и до 30-и август 2015 г. в „Гранд хотел Варна“ в к. к. “Свети Константин и Елена“. В обучението ще участват 220 младежи от МГЕРБ от цялата страна. Осмият летен университет на МГЕРБ ще премине под мотото „#BG265″. Събитието ще бъде официално открито в 09:00 ч. на 28.08.2015 г. /петък/ от заместник-председателя на партията и председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов, кмета на град Варна и областен координатор на ГЕРБ в областта Иван Портних, председателя на МГЕРБ Георг Георгиев и представителя на фондация „Ханс Зайдел“ за България Богдан Мирчев.

Лектори в семинара ще бъдат министърът на регионалното развитие и благоустройство Лиляна Павлова, министърът на земеделието и храните Десислава Танева и заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов. Заместник-председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Цвета Караянчева ще представи пред младежите темата „Политиката в смесените региони“. Кметът на София Йорданка Фандъкова, кметът на Варна Иван Портних, кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на Благоевград Атанас Камбитов ще разяснят прилагането на успешни управленски политики в местната власт.

Специален гост на осмия летен университет на МГЕРБ ще бъде заместник-председателят на Европейския парламент Антонио Таяни.
Във форума ще участват и евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел, Андрей Ковачев, Владимир Учучев, Ева Паунова, Емил Радев и Андрей Новаков. Осмият летен университет на МГЕРБ по традиция се провежда със съдействието на фондация „Ханс Зайдел“, която ще бъде представена и от директора на отдел „Стипендии“ проф. Ханс-Петер Нидермайер.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail