юли 21, 2015 admin

36 младежи от 6 държави проведоха среща с евродепутата А. Новаков в Разлог

Разлог посрещана 36 младежи от 6 държави в рамките на младежки обмен по проект „Активни доброволци - по-добри граждани”, организиран от сдружение „Алтернативи Интернешънъл” и финансиран от програма „Еразъм+”.

Разлог посрещана 36 младежи от 6 държави в рамките на младежки обмен по проект „Активни доброволци – по-добри граждани”, организиран от сдружение „Алтернативи Интернешънъл” и финансиран от програма „Еразъм+”.
Младежи от България, Грузия, Молдова, Естония, Латвия и Азербайджан проведоха среща с евродепутата г-н Андрей Новаков, народния представител г-н Георг Георгиев и заместник кмета на Община Разлог г-н Иван Гюров. Всички те дискутираха с младежите темите за европейско гражданство, активната позиция на младите хора и тяхната роля за бъдещето на обединена Европа.
Младежкият обмен се провежда от 17 до 24 юли в село Баня. Целта на проекта „Активни доброволци – по-добри граждани” е да стимулира доброволчеството и активното гражданство на младите хора, както и да насърчи европейските ценности. Сред очакваните резултати са постигане на междукултурен диалог, разбирателство и толерантност и осъзнаване важната роля на младите хора като европейски граждани. Проектът се финансира от европейската програма „Еразъм+”, администрирана за България от Център за развитие на човешките ресурси.

Източник: https://struma.com

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail