май 19, 2016 admin

Андрей Новаков от ГЕРБ/ЕНП ще участва в откриването на най-големия Европейски Младежки Форум в Страсбург

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще участва в откриването на Европейския Младежки Форум в Страсбург, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Събитието ще се проведе на 20-ти май (петък) от 10:00 часа в сградата на Европейския парламент в Страсбург. На форума по покана на Андрей Новаков ще присъстват десет младежи от България, включително най-младият народен представител Георг Георгиев и основателят на българската компютърна компания

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков ще участва в откриването на Европейския Младежки Форум в Страсбург, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Събитието ще се проведе на 20-ти май (петък) от 10:00 часа в сградата на Европейския парламент в Страсбург. На форума по покана на Андрей Новаков ще присъстват десет младежи от България, включително най-младият народен представител Георг Георгиев и основателят на българската компютърна компания „Правец“.
Европейският младежки форум е най-голямото младежко събитие в Европа. На него ще присъстват 7000 души.
Целта на събитието е дискутиране на горещите теми на ЕС като младежка безработица, предприемачество, младежки политики, размяна на опит между участниците, създаване на контакти, обмен на идеи с представителите на ЕК.
Андрей Новаков ще разговоря с участниците във форума на темите: „Не чакай, мечтаната работа, вземи я“ и „Да сведем Младежката безработица до нула“.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail