април 11, 2016 admin

Андрей Новаков, ГЕРБ/ЕНП: Сапарева баня е дестинация за спа-туризъм на европейско ниво

Сапарева баня е дестинация за спа-туризъм на европейско ниво. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП по време на среща с младежите от Сапарева баня. На събитието присъства областният координатор на МГЕРБ-Кюстендил Мая Станойкова. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП акцентира, че кметът на Сапарева баня е променил статуквото в общината. „Сигурен съм, че   Калин Гелев  ще работи за града, защото наш дълг е да работим за хората“, заяви Новаков.

Сапарева баня е дестинация за спа-туризъм на европейско ниво. Това заяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП по време на среща с младежите от Сапарева баня. На събитието присъства областният координатор на МГЕРБ-Кюстендил Мая Станойкова. Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП акцентира, че кметът на Сапарева баня е променил статуквото в общината. „Сигурен съм, че Калин Гелев ще работи за града, защото наш дълг е да работим за хората“, заяви Новаков.

„С програмите на Европейския съюз младите хора могат да реализират идеите и мечтите си. Всеки, който има идея, може да я реализира, стига да инвестира в себе си и да учи езици“, каза евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП. Андрей Новаков посочи, че има още редица мерки и възможности, които Съюзът предлага за младите хора и насърчават младежката мобилност. Освен предимствата на програма “Еразъм+” той обясни и възможностите, които предлага програмата „Еразъм за предприемачи“. „Можете да отидете при избрани от вас предприемачи и да натрупате опит. Това е реална възможност“, коментира още евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail